Onze diensten

Analyse & Advies

Analyse & Advies

Wij nemen uitgebreid de tijd om de huidige situatie van je organisatie onder de loep te nemen en de knelpunten daarvan te benoemen, samen met de bestaande risico’s. Een persoonlijke service op maat van je bedrijf, waarvan je vervolgens een gedetailleerd en compleet overzicht ontvangt.

Na de analyse komt het snel tot advies: de stappen die nodig zijn om een veilig arbeidsproces te garanderen. Correcte, daadkrachtige maar ook haalbare stappen. Wij zorgen dat deze steeds aansluiten bij de meest recente reglementering.

Implementatie

Deze stappen zet je samen met ons: wij voorzien je niet alleen van een waterdicht preventieplan, we begeleiden je ook in de uitvoering ervan. Tussentijds de aanpassingen opvolgen, werknemers opleiden, praktische troubleshooting, …
Dat bedoelen we met echte ontzorging.

Implementatie
Evaluatie & Audit

Evaluatie & Audit

Geboekte resultaten achteraf evalueren leidt tot een doeltreffende en vooral blijvende verandering. Seekurico houdt mee de vinger aan de pols en adviseert opnieuw waar nodig.

Analyseren hoe goed je (dochter)onderneming zich echt aan de interne richtlijnen voor veiligheid houdt? Een peiling omtrent ISO-normen? Ook daarvoor kan je bij ons terecht. Steeds met dezelfde betrokken aandacht en kennis van zaken.

Seekurico - Overzichtelijke administratie

Overzichtelijke administratie

Het sluitstuk van een vlot lopend veiligheidsbeleid is een overzichtelijke administratie. Wij zorgen voor overzicht, desgewenst in een database waarbij de nodige documenten op een logische plaats staan. Zo kan je ze makkelijk zelf up-to-date houden.

Seekurico BV

Rode Kruisstraat 49
3540 Herk-de-Stad (B)

info@seekurico.be
Tel. +32 (0)474 37 94 63

BTW BE 0683.484.566

Let’s meet!